Adrian Lund

«Ett stk. Tourettes syndrom – Nøkkelen til suksess og annerledeshet som ressurs»

Adrian Lund. Foto.

Du har kanskje sett ham på 71° nord. Adrian er hardt rammet av Tourettes, men han har lært seg å snu de negative hendelsene til noe positivt. På scenen tar Adrian for seg hvordan man skal tøye de grensene som bygger de komfortsonene man etablerer seg innenfor, for og etter hvert få muligheten til å kjenne på den fantastiske mestringsfølelsen. I foredraget får du presentert verktøyene du trenger for å finne denne mestringsfølelsen, i en morsom, rørende og tøff historie fra hans liv med Tourettes syndrom. Tilbakemeldingene på foredragene hans tyder på at det fungerer – han får svært gode evalueringer.

Du får påfyll av motivasjon til videre arbeid både på personlig plan og på jobb. Adrian forteller hvordan han har snudd de negative erfaringene sine til noe positivt, ved å stadig vekk utfordre komfortsonene sine på jakt etter mestringsfølelse. I løpet av «Nøkkelen til suksess» tas du med på en følelsesmessig berg og dalbane, hvor du sammen med et solid budskap får oppleve triste tårer og krampetakende latter i skjønn forening.

Adrian har mye erfaring med hvordan det er å være «annerledes» i arbeidslivet. Han har Tourettes med veldig synlige tics, men har på tross av det jobbet 10 år på i serviceyrket, blant annet Rema 1000. I foredraget forteller han om de store ringvirkningene denne jobben har hatt for hans liv, samt morsomme, flaue og mindre heldige episoder som har oppstått. Her får du mye latter, glede og tårer, og lærer hvordan du skal utnytte alle delene av arbeidsstokken din.

Temposeminaret
Suksessfaktorer i livet – og næringslivet.