Ingvard Wilhelmsen

«Sjef i eget liv»

Portrettbilde av Ingvard Wilhelmsen.

Ingvard Wilhelmsen har holdt foredrag for fulle hus landet rundt og er kjent som en av Norges beste foredragsholdere. Med en humoristisk formidlingsevne og glimt i øyet, utfordrer han våre holdninger til oss selv og andre, til grubling og bekymring, usikkerhet og risiko, liv og død.

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til alt som skjer bestemmer vi selv. De fleste av tankene våre er jo bare tull – tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri kommer til å skje i virkeligheten. Wilhelmsen vil utfordre hvordan vi forholder oss til disse tankene. Dersom noen skal være sjef i ditt liv, må det være deg selv!

Dette vil igjen gi oss mer energi til å bruke på hva livet og arbeidslivet ellers har å by på. Det er mye flaks og mange faktorer som spiller inn for å avgjøre hvor godt livet blir, og da lønner det seg å bruke kreftene på det man faktisk kan gjøre noe med. Wilhelmsens foredrag og praksis har endret flere liv som tidligere har vært preget av angst, stress og bekymringer.

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. I 25 år har han drevet den anerkjente Hypokonderklinikken i Bergen, og han har skrevet flere bøker, bl.a. «Livet er et usikkert prosjekt», «Sjef i eget liv», «Kongen anbefaler» og «Det er ikke mer synd på deg enn andre».

Temposeminaret
Suksessfaktorer i livet – og næringslivet.