Kjell Terje Ringdal

«Kunsten å overbevise – Grunnoppskriften på å selge gode idéer, produkter og holdninger»

Kjell Terje Ringdal. Portrettfoto.

Kjell Terje Ringdal er en av Norges fremste eksperter og mest erfarne foredragsholdere innen kommunikasjon, retorikk og påvirkning.

Retorikken lærer oss forsvarsstrategier, salgsteknikker og metoder for overbevisning. Kjell Terje gir levende eksempler på god kommunikasjon – og skrekkeksemplene vi alle grøsser av …

Han slår fast at alt kommuniserer: De ansatte, butikkskilt, smil, oppførsel, sentralbordet – alt som skaper inntrykk, alt som appellerer til mage, hjerte og hode.

Et foredrag med Kjell Terje Ringdal er nyttig, poengtert og underholdende. Kommunikasjonen utgjør som regel forskjellen i en salgssituasjon. Etter et foredrag med Kjell Terje blir Dagsrevyen og avislesing aldri det samme: Du kan lettere analysere andres retorikk, du ser tegn og symboler på en annen måte og du blir i stand til å bygge opp dine egne evner til effektiv kommunikasjon.

Kjell Terje har lang erfaring, han har skrevet boka Kunsten å overbevise, han har jobbet i NRK – og vært frittalende intervjuobjekt i mange år. Han er i dag lektor på Markedshøyskolen i Oslo der han underviser i retorikk og samfunnspåvirkning. Han er også rektor på de årlige Washingtonseminarene som bringer norske politikere og journalister til USA for å lære om politisk kommunikasjon.

Kjell Terje lærer oss hvordan vi skal overbevise, slik at vi får solgt produkter, ideer og oss selv på en mest mulig effektiv måte – både på hjemmebane, i jobben og ut mot verden. Han formidler sine viktige budskap om kommunikasjon på en underholdende og spennende måte,

Bonus: Lær deg å forberede en tale på ti sekunder!
Gled deg til et nyttig og humørfylt foredrag