Mark Gallagher

«The business of winning»

Mark Gallagher. Portrettfoto.

Mark Gallagher har vært sentral i den tekniske arbeidsgruppen til Formel 1s øverste organ, FIA (Det internasjonale bilsportforbundet) det siste tiåret. Hans foredrag, «The business of winning», gir oss et unikt innblikk i en bransje som har gjennomgått enorme endringer disse årene på felt som:

Teknologiutvikling, bedriftskultur, miljøutfordringer, inkludering og likestilling.

Irsk-britiske Gallagher har blant annet sittet i ledergruppen i de kjente lagene Jordan Grand Prix og Red Bull Racing, og vært direktør for Cosworth Formula 1. Gallagher har også jobbet tett med noen av sportens største navn; Ayrton Senna, Michael Schumacher, Jenson Button, David Coulthard og Mika Häkkinen.

Formel 1-bransjen er en svært spennende bransje som har lykkes med endring og transformasjon på mange felt. I det arbeidet er Mark Gallagher sentral, og han deler suksessoppskriften med oss. Han har stor ekspertise på både den kommersielle og den operasjonelle driften av bransjen.

Formel 1 har tatt mål av seg om å være en netto null-utslippsbransje innen år 2030. Hvordan kan det være mulig? Det vet Mark Gallagher mye om siden han har jobbet intenst med temaet. Og visste du at 50% av racing-ingeniørene i bransjen nå er kvinner?

Store multinasjonale selskaper har latt seg inspirere av Gallaghers glimrende formidlingsevne over viktige tema. Det handler om lagarbeid og ledelse, data-drevne prestasjoner, endring og transformasjon; kort sagt – «The business of winning». Gjennom Gallaghers foredrag får du læring og inspirasjon til å kjøre din bedrift trygt inn i framtiden.
Vi gleder oss stort til å oppleve Mark Gallagher på Temposeminaret.