Ole Petter Nyhaug

«Når menneske møter teknologi»

Ole Petter Nyhaug. Foto.

Ole Petter Nyhaug er medeier og kreativ leder i analysebyrået Opinion og er spesialisert på å forstå endringene som former fremtiden og hva folk vil forvente seg av teknologi, produkter, tjenester, arbeidsgivere og samfunnet.

Vi hører mye om hvilke teknologiske endringer som står foran oss. Digitalisering, automatisering, kunstig intelligens, eksponesiell vekst og disrupsjon. Men hva med menneskene oppe i alt dette? Endring skjer ikke når det kommer ny teknologi: den skjer først når den får oss til å adoptere ny atferd. Så hva vil folk forvente og ønske? Hva skal til for å få de med på endringsreisen? Hvor ligger de store forretningsmuligheten? Ole Petters foredrag vil fokusere på hvordan teknologi og digitalisering vil forme livene våre, men med utgangspunkt i mennesket. Han vil peke på hvilke konkrete trender og forventninger som må oppfylles av alle som ønsker å lykkes med tjenester, produkter, kommunikasjon eller relasjoner med
mennesker i årene fremover.

Nyhaug har gjennom 18 år som konsulent, analytiker og foredragsholder blitt kjent som en av Skandinavias fremste innen trendanalyser og forbrukerinnsikt med fokus på innovasjon. Han har gjennom mange år jobbet på globalt nivå for merkevarer som Coca-Cola, Audi, IKEA, Vodafone og Phillips, samt for mange ledende norske virksomheter i både privat og offentlig sektor. Han har flere ganger blitt nominert som årets foredragsholder, ble kåret til beste foredrag på NHO´s Årskonferanse 2016 og andre konferanser. Han er også en gründer som har bygget opp flere selskaper og stått bak en rekke innovasjoner innen markeds- og forbrukeranalyse.

Temposeminaret
Suksessfaktorer i livet – og næringslivet.