Om informasjonskapslar

temposeminaret.no nyttar informasjonskapslar (cookies) som dei fleste andre nettsider. Vi nyttar det i henhold til norsk lov.

Ein informasjonskapsel er data som blir lagra i internminnet til nettlesaren din, som skal gje deg ein bedre og meir relevant brukaropplevelse ved besøk på ei nettside. Vi brukar informasjonskapslar blant anna for å kunne gje deg ein enklare brukaropplevelse og til statistikk for å lære kva brukarane er opptatt av, slik at vi kontinuerleg kan forbedre sidene våre.

Kva informasjon blir lagra?

I informasjonskapslane vil det bli lagra opplysningar om IP-adresse, nettlesar, operativsystem, kva breibandsleverandør ein nyttar, og data over besøkte undersider og dato/tidspunkt for besøket.

Slik kan du unngå informasjonskapslar

Om du ønskjer å unngå bruk av informasjonskapslar kan du stille inn nettlesaren din til å ikkje akseptere dette automatisk. Sjå nettlesarens hjelpesider for innstillingar. Ver oppmerksom på at det kan vere funksjonar på temposeminaret.no som ikkje vil fungere dersom informasjonskapslar er slått av.

Kva gjer vi med opplysningane?

Opplysningane vi hentar inn vil aldri bli utlevert eller stilt til disposisjon for tredjepart. Tredjepart vil kun få innsyn i opplysningane dersom dette er nødvendig for å utføre tenester på temposeminaret.no.

Ved å bruke temposeminaret.no samtykkar du til bruk av informasjonskapslar.

Temposeminaret
Suksessfaktorer i livet – og næringslivet.

Hovudsponsorar

Samarbeidspartnarar