Seminarinformasjon fredag 8. november 2024
Fredag 8. november i Florø Kulturhus, Florø. Registrering frå kl. 08:00. Seminarstart 08:50. Seminarslutt 15:30 (du rekk kystvegekspressen nordover kl. 16:05).
Kr 3550,- + mva pr pers inkl. kaffe og frukt i pausar, lunsj og dessert.
Kl. 19:00 – Aperitif serveres fra kl 19, bordsete 19:30 (restaurant Bolette, Victoria Hotel).
Kr 1250,-.
Buffet:
Varmretter:
• Braiserte Pigwings, marinert i lokalt Kinn-øl, saltbakte småpoteter og rotgrønnsaker
• Stekt sei i fløtesaus, poteter og rotgrønnsaker
Et utvalg av forskjellige kalde retter; spekemat, salater, hjemmelaget foccacia med aioli.
Assorterte smådesserter og kaffe. Inkl 2 gl drikke og underhaldning.
Påmelding seminaret er bindande, og evt avmelding må skje skriftleg. Ved avmelding inntil 7 dagar før seminaret blir du ikkje fakturert for seminaravgifta. Ved avmelding seinare enn 7 dagar før arrangementet betalar du 50% av deltakaravgifta. Ved avmelding seinare enn 3 dagar før seminaret betalar du full deltakaravgift (unnatak ved sjukdom). Betalte plassar kan fritt benyttast av andre enn namnet på den påmeldte – gi då beskjed om namneendring seinast dagen før seminaret.
Ta kontakt med Per Øyvind Helle, 40402905, [email protected]
Per Øyvind Helle – 40402905 – [email protected]
Comfort Hotel Victoria – 5775 2555
Aktivitetsselskapet PosAktiv ved Per Øyvind Helle